Ringtone: Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE ― Battlefield 1

Artist: Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE
Denumirea rington: Battlefield 1
Format:.mp3
Data: 09.11.2016
632

Ascultă ton de apel Battlefield 1

Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE — Battlefield 1
                                       
Recent studioul DICE a publicat un infografic cu Battlefield 1 , care arată evoluția jocului în timpul primelor 10 de zile de la lansare. În mare parte Battlefield 1 a devenit cea mai mare lansare din istoria studioului suedez cu privire la numărul de jucători activi în fiecare zi ale jocului.
Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE - Battlefield 1


Din păcate, o cifră exactă nu a fost publicată cu toate acestea, EA a anunțat că Battlefield 1 a întrecut cu mult seria de jocuri Battlefield 4, luând în considerare numărul de persoane care îl joacă în prima săptămână.

Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE - Battlefield 1


Totuși în total, jucătorii au petrecut 59 de milioane de ore jucând Battlefield 1, dintre care 9 milioane de ore au fost dedicate "Operațiunilor" . În plus, utilizatorii au fost capabili de a obține mai mult de 32 de milioane de seturi de luptă, precum și 1,6 milioane de ori pentru a rula clasa "Behemoth" tehnica. Cea mai populară armă mortală corp la corp a devenit cuțit de clasa Scout, iar cel mai periculos mijloc de transport a fost calul cu ajutorul căruia au fost comise peste 5,8 milioane de crime. Dacă doriți să faceți cunostință cu tot infograficul vă invităm să accesați site-ul oficial al jocului pentru mai multe detalii.

Tonuri de apel recent apreciate

Comentarii