Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


0

Primele capturi de ecran ale CARS Project 2 nu provoacă admirație

mykiss11.01.2017 - 00:16
Cover Primele capturi de ecran ale CARS Project 2 nu provoacă admirație

Pe internet recent au aparut primele imagini ale jocului CARS Project 2, care a devenit o sursă de discutie aprinsa pe forum-ul polonez Simrace, cu acces la versiunea curentă a jocului.

Primele capturi de ecran ale CARS Project 2 nu provoacă admirație

Dacă mai țineți minte acele timpuri cu Project CARS, atunci o să vă amintiți foarte bine cu ce bucurie și admirație au apreciat toți primele screenshot-uri ale primei serie de joc în care s-a demonstrat o grafică avansată precum și modele de mașini bine concepute.Totuși nimic de mirare căci vremurile se schimbă, iar standardele sunt în creștere, acum chiar și cu Project CARS 2 nu-i poți surprinde pe cineva.

După cum se poate de văzut, dezvoltatorii sau ținut de promisiune și au creat curse de raliu în diferite anotimpuri - vara, iarna, primavara precum și o combinație de anotimpuri mixte în modurile de joc obișnuite cum ar fi curse într-un cerc pe drumuri pavate.

Pe lângă suprafețele de asfalt, nisip și gazon vor fi noi tipuri de acoperire - zăpadă și gheață. În ceea ce privește nivelul de grafică, aceasta ar putea fi mult mai bun până la lansare.Dar ce se aruncă imediat în ochi, sunt fundalurile, nu sunt bine dezvoltate la fel ca în original.

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie a acestui an, jocul va fi creat pentru platformele PC, PS4 și Xbox One. În curând va începe dezvoltarea modurilor de multiplayer și single.


Comenteaza: (1)

reload, if the code cannot be seen
24 January 2017 09:14
Preferatul meu joc.. abea astept lansarea
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15.02.2017 - 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10.02.2017 - 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10.02.2017 - 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6.02.2017 - 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

Screenshots din jocuri

La fel pe PlayGAB.com puteti urmari galeria cu screenshot-uri - frumusetea in fiecare cadru.

Uneori dupa cum stiti doresti sa vezi doar frumusetea.Dorinta de a te relaxa, fara a te gandi la ceva si doar sa privesti si sa priveste.

Si noi avem pentru voi obtiunea! Cele mai recente capturi de ecran (screenshot-uri) de pe jocurile de pc, XBox One, PS4 si alte console sau platforme! Va recomandam neaparat sa vizionati aceasta categorie, pentru ca avem o obtiune speciala pentru vizualizarea tuturor imaginilor care va permite sa urmariti screenhot a jocurilor pe ecran full, fara ceva in plus, doar imagini frumoase.

De a face un screenshot pe calculator este foarte si foarte simplu, dar pentru al face sa fie frumos este arta.

Prin urmare PlayGAB.com acorda o mare atentie la capturi de ecran pentru jocuri.Noi pentru fiecare joc in parte vom incarca imagini noi, screeshot-uri ce se va transforma intr-o arta adevarata.Dorim sa va anuntam ca galeria cu screenshot-uri poate fi actualizata nu doar de administratori, dar si utilizatori obisnuiti pot incarca screenshots ale jocurilor preferate.

Galeria noastra ofera fiecarui utilizator:

- Screenshot-uri noi din jocuri;

- Sa urmariti ultimile comentarii cu privire la screenshot-ur;

- Sa sortati in ordinea alfabetica capturile de ecran de jocuri;

- Sa incarcati screenshots ale jocurilor preferate sau cele noi;

Bucurati-va de frumusetea galeriei de screenshot-uri de pe PlayGAB.COM

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up