Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


1

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

mykiss7-01-2017, 00:23
Categoria: Stiri Gaming
Cover Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Despre data lansării estimată pentru Project CARS 2 și noile detalii despre gameplay-ul jocului a declarat Ian Bell, director executiv al Slightly Mad Studios.

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Potrivit acestuia întreg studio Project CARS lucrează intensiv asupra simulatorului de curse pentru mașini, care prima dată a fost lansat în mai 2015, și a dezamăgit publicul.Dezvoltatorii au luat în considerare greșelile făcute anterior, și au promos să nu le mai repete.De exemplu, lipsa unor bine-cunoscute și importante mărci de automobil în primul joc a făcut o impresie foarte negativă și pe mulți internauți i-au șiînrăutățit, mai ales ținând cont de timpul de dezvoltare - care a durat aproximativ cinci ani.

În Project CARS 2 deja producatorii vor introduce diverse tipuri de automobile, majoritatea mărci auto dintr-o dată, cel puțin pînă la momentul eliberării. În curând, dezvoltatorii vor lucra la interfața și modul de carieră în joc.Prin urmare, Bell consideră că Slightly Mad Studios au timp pentru a finaliza Project CARS 2 până în septembrie 2017. Desigur, acestuia îi este puțin dificil să comenteze dacă vor apărea ceva probleme pe viitor, însă această a stabilit termenul limită pentru lansare.Totuși în cazul unor probleme, acesta poate fi amânat maxim până la sfârșitul anului 2017.

Project CARS 2 va fi lansat pentru PC, PS4 și Xbox One.


Comenteaza: (0)

reload, if the code cannot be seen
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15-02-2017, 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10-02-2017, 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10-02-2017, 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6-02-2017, 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up