Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


0

Cele trei parti Batman: Arkham oferite cu reducere de 91%

mykiss25-12-2016, 00:03
Categoria: Stiri Gaming
Cover Cele trei parti Batman: Arkham oferite cu reducere de 91%

Dacă nu știti cu ce să vă ocupați în timpul liber, echipa playgab vă recomandă să treceti cele trei părți din jocul Batman: Arkham ar fi după părerea noastră o soluție bună nu? Da, și această propunere nu este una întimplătoare, pentru că acum toate cele trei părți sunt vândute cu o reducere enormă, mai exact pe Bundlestars - 91%.

Cele trei parti Batman: Arkham oferite cu reducere de 91%

Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City și Batman: Arkham Origins, precum și toate modulele, ce au fost lansate anterior, inclusiv Batman: Arkham Origins — Blackgate.

Setul cu toată seria de jocuri Batman: Arkham, cu excepția doar a ultimii părți Batman: Arkham Knight, va fi oferită la un preț de doar 9.99$.Dorim special să remarcăm faptul că costul jocului fără reducere este de 107,92$.

Cele trei parti Batman: Arkham oferite cu reducere de 91%

După procurare veti primi o cheie pentru activarea tuturor jocurilor din serviciul Steam. Atunci când achiziționați asigurați-vă că introduceți codul WINTERSALE10. Dori sa va informam, de asemenea, că evenimentul se va încheia pe 28 decembrie, ora 00:00.


Comenteaza: (0)

reload, if the code cannot be seen
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15-02-2017, 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10-02-2017, 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10-02-2017, 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6-02-2017, 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up