Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


2

Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

mykiss16-12-2016, 21:45
Categoria: Stiri Gaming
Cover Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

Studioul Naughty Dog continua sa sprijine Uncharted 4 - pe data de 14 decembrie a fost lansata o actualizare mai mare, în care a fost introdus modului Survival, unde au fost incluse două hărți noi, cinci tipuri de arme și alte lucruri pentru multiplayer.

Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

Cu părere de rău dezvoltatorii nu au specificat timpul exact pentru actualizare a acestuia, așa că vom aștepta și alte noutăți din partea studioului, în schimb cunoaștem ce dimensiunea va avea patch-ul - așa că vă anunțăm că trebuie să pregătiți un pic mai mult de 3 GB de spațiu liber pe hard disk. Lista completă a tuturor modificărilor le puteți găsi pe acest site.

Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

Așa că atât cît dispunem de ceva timp vă putem face cunoștință cu difuzarea materialului care s-a prezentat pe data de 14 în cinstea lansării a noului upgrade.Într-o jumătate de oră dezvoltatorii au vorbit despre modul de supraviețuire, precum și a noului conținut pentru multiplayer-ul.Au primit si răspunsurile la câteva întrebări ale gamerilor, iar pe final au fost plasate si cateva gameplay-uri.

[media=https://www.twitch.tv/naughtydog/v/107231221?t=01m27s]


Despre detalii acestui joc nu are sens să discutăm, pentru că mulți dintre voi le și cunosc, așa că noi vom trece direct la cele noi apărute pentru Uncharted 4.În viitoarea actualizare vor intra - două hărți, Prison și Trainwreck, un nou regim King of the Hill, arme noi, precum si skinuri «Biker» și «Warrior». În plus nivelul maxim va crește cu 10 poziții, iar unele lăzi vor deveni mai ieftine.
Comenteaza: (0)

reload, if the code cannot be seen
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15-02-2017, 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10-02-2017, 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10-02-2017, 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6-02-2017, 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up