Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


1

Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman

Gaby9.12.2016 - 22:48
Categoria: Stiri Gaming
Cover Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman

Cei de la IO Interactive au publicat recent un trailer intrigant dedicat special aventurilor a Moș Crăciunului chel cu un cod de bare în jocul Hitman.Misiunea va fi disponibilă pentru toți proprietarii ce deja au procurat jocul anterior, iar aceasta va fi oferita absolut gratuit, iar misiunea va avea loc la Paris, într-o vacanță.

Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman

Acest oraș magnific este complet îmbrăcat pentru Crăciun, tot așa cum ar trebui să fie.În această misiune specială (Holiday Hoarders), Agentul 47 are o sarcină mai deosebită, să pedepsească pe toți cei care s-au comportat urât în ultimul an.Și totuși în cazul în care dumneavoastră nu ați văzut nimic ciudat în această misiune, mai este ceva pregătit pentru voi.IO Interactive a dedicat această misiune - Holiday Hoarders pentru cei ce lupta împotriva cancerului și a cerut fiecărui jucător să facă o danație pentru World Cancer Research Fund.

Mai jos vă lăsăm să savurați acest trailer și să veniti cu o replică în comentariile de mai jos dacă va plăcut totuși aceasta idee.Ce părere aveți? Ceva neobișnuit nu? Ca protagonistul acestui joc, care după cum știti cu toții că este un ucigaș nemilos, să joace rolul unui Moș Crăciun în conformitate cu ideea dezvoltatorilor, care mai apoi să sprijine cercetarea pentru lupta împotriva bolii mortale ...


Comenteaza: (0)

reload, if the code cannot be seen
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15.02.2017 - 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10.02.2017 - 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10.02.2017 - 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6.02.2017 - 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up