Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


0

Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Gaby24-11-2016, 20:41
Categoria: Stiri Gaming
Cover Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Se pare că nu doar Titanfall 2 a caștigat multa popularitate în rândul jucătorilor și criticilor, dar nu a avut vânzările mult așteptate.La acesta listă putem adăuga și jocul Watch Dogs 2, pentru că în prima zi a vânzărilor s-a dovedit a fi mult mai mică, față de prima parte a jocului Watch Dogs.

Cei de la VGCharts relatează că ăn prima zi a fost vândut doar 80.000, apriximativ de exemplare ale Watch Dogs 2, în timp ce pentru prima partea (Watch Dogs) cifrele depășesc numărul de 380 000 de copii.

Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Dar spre deosebire de jocul Titanfall 2, care a fost creat între un Battlefield 1 și Call of Duty: Infinite Warfare, cei de la Ubisoft nu au avut competitori directi, precum ar fi GTA, dar spre deosebire de Titanfall 2 care în comparație a avut doar jumătate de an de publicitate, cei de la Watch Dogs 2 au investit în publicitate timp de 2 ani, iar efectul din păcate i-au surprins și pe ei.


Comenteaza: (1)

reload, if the code cannot be seen
25 November 2016 09:25
Mare păcat pentru că este un joc bun cu multe misiuni care nu se repetă între ele si jocul in general e rupt din realitate. Te pune pe gânduri un asa joc
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15-02-2017, 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10-02-2017, 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10-02-2017, 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6-02-2017, 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up