Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


2

Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE - Battlefield 1

Gaby9-11-2016, 15:37
Categoria: Stiri Gaming
Cover Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE - Battlefield 1

Recent studioul DICE a publicat un infografic cu Battlefield 1 , care arată evoluția jocului în timpul primelor 10 de zile de la lansare. În mare parte Battlefield 1 a devenit cea mai mare lansare din istoria studioului suedez cu privire la numărul de jucători activi în fiecare zi ale jocului.
Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE - Battlefield 1


Din păcate, o cifră exactă nu a fost publicată cu toate acestea, EA a anunțat că Battlefield 1 a întrecut cu mult seria de jocuri Battlefield 4, luând în considerare numărul de persoane care îl joacă în prima săptămână.

Cea mai mare lansare din istoria studioului DICE - Battlefield 1


Totuși în total, jucătorii au petrecut 59 de milioane de ore jucând Battlefield 1, dintre care 9 milioane de ore au fost dedicate "Operațiunilor" . În plus, utilizatorii au fost capabili de a obține mai mult de 32 de milioane de seturi de luptă, precum și 1,6 milioane de ori pentru a rula clasa "Behemoth" tehnica. Cea mai populară armă mortală corp la corp a devenit cuțit de clasa Scout, iar cel mai periculos mijloc de transport a fost calul cu ajutorul căruia au fost comise peste 5,8 milioane de crime. Dacă doriți să faceți cunostință cu tot infograficul vă invităm să accesați site-ul oficial al jocului pentru mai multe detalii.


Comenteaza: (0)

reload, if the code cannot be seen
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15-02-2017, 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10-02-2017, 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10-02-2017, 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6-02-2017, 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Intra in lumea jocurilor pentru pc si console, unde o sa fii informat despre ultimile noutati depre jocuri.Daca esti pasionat de jocuri aici vei gasi tot ce te intereseaza despre jocuri online, jocuri cu impuscaturi, jocuri de strategie si multe altele.

Chiar daca piata jocurilor este una destul de dinamica, am creat special pentru tine acest site unde se pot intalni toti gamerii pasionati de jocuri video pentru pc sau console.Aici poti gasi de toate de la stiri depsre jocuri, articole, capturi de ecran, review-uri, lansari de jocuri, trailere precum si discutii aprinse pe forum.Noi va punem la dispozitie ultimile upgrade-uri pentur jocul tau preferat, iar daca doresti sa fii primul care afla despre asta, nu ezita sa te abonezi la PlayGab pentru a fi informat.

Fie ca ai o consola sau un pc, noi va punem la dispozitie toata informatiile despre acestea si vei putea descarca demo-uri sau patch-uri, si multe alte chestii utile pentru un gamer adevarat.Relaxeaza-te alaturi de noi si intra in lumea noastra a jocurilor.

Daca sunteti un fan a jocurilor video de pe pc sau cele a consolelor (Pc, Xbox One, PS4, PlayStation) atunci locul vostru este printre noi, pentru ca noi va garantam ca o sa fiti printre primii informati.Portalul nostru ofera mereu cele mai recente stiri despre jocuri video, articole interesante, video cu o premiera a unui joc, dar cel mai interesant este faptul ca orice membru inregistrat la noi, poate face parte din familia noastra si i se alatura in echipa noastra.Noi va punem la dispozitie orice categorie unde dvs puteti adauga o stire sau articol din lumea jocurilor online, fie ca este vorba de actiune, aventura sau RPG.

PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up