Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri! Logo - PlayGab.Com - Stiri despre jocuri!


26
Review Euro Truck Simulator 2 Vive la France DLC — cucerirea frumusetei în Franța
Platforma / Genul PCPS4XONE
Data: x
Dezvoltator: SCS Software

Review Euro Truck Simulator 2 Vive la France DLC — cucerirea frumusetei în Franța

mykiss4-02-2017, 23:40
Categoria: Review
Evaluarea jocului
Gameplay: 9.0
Grafică:8.0
Scenariu: x
Control: 9.0
Sunet şi muzică: 8.0
Scor general: 8.4
Cover - Review Euro Truck Simulator 2 Vive la France DLC — cucerirea frumusetei în Franța
Euro Truck Simulator 2 — este una din cele mai bune exemple a unui joc care arată cât de puțin le trebuie uneori jucătorilor pentru a fi fericiți.Ce poate fi mai bine decât să vă urcați la volanul unui camion frumos și să parcurgeți singuri mii de kilometri de drumuri. Dar trebuie specificat și momentul că se poate și fără acțiune mare, gen urmăriri de mașini și efecte speciale pentru a lasa jucătorii impresionați. Aici este nevoie doar de un sofer, adică tu acel care preferă un post de radio și un drumul fără sfârșit înainte.

Uite în așa fel arată o recetă de succes a unui joc care se tine în preferințele a mai mult gameri nu doar un an al companiei SCS Software. Dacă este să urmărim cu ateție o statistică a acestui joc al cehilor, dupa 4 ani de la lansare jocul nu că a pierdut din popularitate, ci din contra acestă tot mai mult intră în preferințele gamerilor. Recentul cel mai mare upgrade extraordinar, Vive la France care adaugă în joc 15 orașe noi și 20 de mii de drumuri frumoase într-adevăr existente din Franța.

E timpul să pornim camioanele, doamnelor și domnilor, vom merge în Franța!Deja după prima tură se simt diferențe semnificative în ceea ce privește sistemul rutier.În primul rând sunt foarte multe sensuri de giratoriu, unde mai mereu o să vă întâlniți cu un trafic dens de vehicule.Este dificil să nu observe prezența unui număr suficient de mare de noduri rutiere de mare viteză, care poate fi jucat la viteza maxima.Și, desigur, cum Franța, fără poduri.

Ar trebui remarcat faptul că o parte din Franța este disponibilă în Euro Truck Simulator 2 de la lansare, dar nici pe ea nu au lasat-o neatinsă pentru că schimbarea semnificativă a sistemului de drumuri adăugarea de noi așezări și drumuri rurale sunt văzute instant.

Review Euro Truck Simulator 2 Vive la France DLC — cucerirea frumusetei în Franța


Intersectiile încurcate necesită o monitorizare mai atentă a hărții. Cu siguranță dacă nu vei fi atent, poți ușor să treci de cotitura și să pierzi idn timp.

Pe langa frumusetea locurilor frumoase din Franța, Vive la France poate incanta ochiul noului sistem de vegetație. Sincer vorbind îb Euro Truck Simulator 2 această parte a jocului a fost realizată la un nivel scăzut. Însă cu acest mare upgrade, lumea verde a câștigat în volum și diversitate, făcându-l mai realist. Acum pentru a prinde un unghi frumos pentru capturi de ecran a devenit chiar mai ușor.

Printre alte dotări a acestui upgrade se numără și noile tipuri de mărfuri. Datorită lor, puteți vizita terminalele de marfă de aeroporturi și chiar pentru a vizita cele cinci centrale nucleare din Franța.

Review Euro Truck Simulator 2 Vive la France DLC — cucerirea frumusetei în Franța


Dacă este să recapitulăm, SCS Software au făcut o treabă fantastică de recrearea autentic franceză, începând cu zonele rurale pacificatoare și terminând cu poduri impresionante, în cazul în care singura este limitare de viteza maximă a camioanelor.O atenție deosebită la detalii ne permite sa cream o atmosfera autentică a unei prezențe reale în Franța, cu drumurile sale înguste și frumusețea incredibilă a naturii. Vive la France este un sentiment nou de conducere.
coms Comentarii: (0)

reload, if the code cannot be seen
Stiri Gaming
Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Am început anul în forță cu jocuri precum Resident Evil 7 sau versiuni BETA...
ICONS: oclok15-02-2017, 10:47
cOVER: Jocuri care se vor lansa în această lună pe PC
Stiri Gaming
Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Dezvoltatorii Rebellion Developments a distribuit un nou trailer pentru mult...
ICONS: oclok10-02-2017, 21:17
cOVER: Lansarea trailerului pentru Sniper Elite 4 a reamintit importanța timpului
Stiri Gaming
Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Compania Bandai Namco împreună cu studioul The Farm 51 au publicat un nou...
ICONS: oclok10-02-2017, 15:39
cOVER: Afla data lansarii Get Even. Au aparut noi capturi de ecran precum și un nou trailer
Stiri Gaming
Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
Dezvoltatorii de la Darril Arts and Games Stormind au anunțat o dată...
ICONS: oclok6-02-2017, 23:29
cOVER: Prima parte a jocului Remothered va fi lansata în acest an
PlayGab.com © 2016-2017. Toate drepturile rezervate.
up